Massage &
Behandlinger

Forkæl dig selv med en wellness behandling

Holder du af at forkæle og være der for alle andre, men godt kan glemme dig selv lidt i farten. Så har du her mulighed for at give dig selv, eller en du holder af en wellness behandling, som giver en fantastisk følelse af velvære og fuldstændig afslappethed.

Er der behov for en behandling udenfor min åbningstid - såsom aften eller weekend så send mig en sms eller mail, og jeg vil hurtigst muligt forsøge at imødekomme dit ønske. Kig længere nede for at se vores udvalg af behandlinger og massager.

Hot stone massage

Lombjergevej 1, 5750 Ringe

Hot Stone Massage

Nyd en afslappende wellness massage med varme sten på briksen.

Hot Stone Massage er en form for massage hvor man bruger glatte varme lavasten til at massere kroppen. Varmen fra stenene hjælper musklerne i kroppen med at slappe af hvilket giver mulighed for bedre at kunne massere musklerne.

Denne form for massage er ofte brugt til at lindre ømme og spændte muskler. Men er også kendt for at være mentalt afslappende.

595,- for 60 minutter.

495,- for 45 minutters massage på ryg, ben og hovedbund

Lombjergevej 1, 5750 Ringe

Aroma Massage

Nyd en muskelafspændende aroma massage med æsteriske olier.

Aromamassage giver dig et fantastisk velbefindende Aromaer påvirker psyken positivt, når der slippes energier løs, hvilket gør hele oplevelsen omkring aromamassage til en fantastisk oplevelse. Aromaerne, som anvendes til massagen trænger ind i kroppen, og giver dig et velbefindende både indvendigt og udvendigt.

595,- for 60 minutter.

Lombjergevej 1, 5750 Ringe

Cupping